BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

Een medewerker die gezond en fit is, kan zijn taken beter aan. Inzetbaarheid en gezondheid verdienen daarom aandacht. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in arbeidsfysiotherapie zodat zij uw medewerkers kunnen begeleiden bij het voorkomen en het oplossen van klachten, of die nu werk gerelateerd zijn of niet. Ook stellen wij interventieplannen op voor een soepele re-integratie. Doel is de inzetbaarheid van medewerkers te optimaliseren.

  • Awareness/bewustzijn: het voorkomen van werkgerelateerde klachten door informatie over inrichting en gebruik van de werkplek. Dit doen wij door middel van workshops, werkplekanalyses en gericht advies.
  • Curatie: wanneer er klachten zijn die te maken hebben met de ergonomie van werk en werkplek, zorgen wij voor behandeling. Dit kan in onze praktijk en bij grotere organisaties ook in company. Onderdeel van de behandeling is ergonomisch advies. De behandeling is gericht op het voorkomen en beperken van verzuim.
  • Re-integratie: verzuim na een ongeval of ziekte? Dan moet het terugkeren naar een normale werksituatie zorgvuldig gebeuren. Wij begeleiden uw medewerker om op een verantwoorde manier het werk te hervatten en het verzuim te beperken.