Fysiotherapie Heerlen

Fysiotherapie Heerlen

Persoonlijke aandacht en effectieve behandelingen in een goed uitgeruste praktijk

Fysiotherapie Heerlen Logister is gevestigd op twee locaties in Heerlen. Wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht en effectieve behandelmethodes. Dat uit zich in een hoge cliënt tevredenheid en we hebben zorgcontracten met vrijwel alle zorgverzekeraars.
De vele facetten van onze vakmanschap zijn samen te vatten in:
Fysiotherapie – Manuele therapie -Sportfysiotherapie – Kinderfysiotherapie - Geriatrisch/Ouderen fysiotherapie.

Onze praktijk fysiotherapie in Heerlen is breed georiënteerd. Zowel wat betreft het type klachten waarmee u terecht kunt als onze behandelplannen. Bovendien zijn wij uitgerust met een mooie geklimatiseerde oefenruimte met alle nodige toestellen en middelen.

Filosofie van Logister

Bij Logister vinden wij dat ieder mens, in elke fase in zijn leven, het beste uit iedere dag moet kunnen halen. Uw gezondheid wordt niet bepaald door uw beperkingen, maar door uw mogelijkheden. Wij luisteren naar uw verhaal, gaan op zoek naar de oorzaak van uw klacht en werken samen met u naar de beste oplossing.

Met of zonder doorverwijzing kunt u bij ons terecht voor onder andere fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, ouderen fysiotherapie en vele vormen van maatwerk.

Fysiotopics-logo-logister

Ons deskundige team staat voor u klaar

Luc Logister

CKR nr: 14862

Luc Logister leidt de praktijk al meer dan 30 jaar en is een breed gekwalificeerde en zeer ervaren fysio- en manueel therapeut. Hij volgde vele opleidingen tot aan Master niveau.
Lees verder >>

Susanne Logister

Praktijk manager

Susanne Logister verzorgt de administratie en communicatie van onze vestigingen in Welten en de Erk en is de stille kracht achter het team van Logister.
Lees verder >>

Loes de Esch-Logister

Als administratief collega ben ik actief voor het Team Fysiotherapie Logister. Vaak speekt u mij als eerste telefonisch contact.

Lees verder >>

Simone Horrmann-Mager

CKR nr: 65552

Simone Horrmann is een fysiotherapeut met een Master in Manuele therapie. Zij is ook gespecialiseerd in dry needling, medical taping, schouder revalidatie en kindertherapie.
Lees verder >>

Femke Bindels-Couvee

CKR nr:90194

Femke Bindels-Couvee  heeft een brede opleiding als fysiotherapeut en uitgebreide nascholing, zoals bijvoorbeeld specifiek voor chronische ziekten en ouderen.
Lees verder >>

Gaby Gelissen-Kickken

CKR nr: 310061

Gaby Gelissen-Kickken is een enthousiaste fysiotherapeute met ook een Master in Kinderfysiotherapie. Deskundig en met aanvullende opleidingen zoals bijvoorbeeld Schroth therapie bij patiënten met een scoliose.
Lees verder >>

Laura Ohrem

CKR nr: 427470

Laura is na haar stage periode in de praktijk blijven werken. Medio 2019 is ze gespecialiseerd Master in de Manuele Therapie.
Lees verder >>

Lisa Wolters-Beugels

CKR nr: 407632

Lisa is fysiotherapeut en heeft een specialisatie in Ouderen – Geriatrie Fysiotherapie. Ze komt veel bij mensen aan huis voor therapie en heeft contact met vrijwel alle huisartsen in de regio.
Lees verder >>

Emma Lempers

CKR nr:

Gedurende haar hele studie periode, opleiding Fysiotherapie, is Emma in onze praktijk actief geweest. Nu is ze vast lid van ons Team Logister Fysiotherapie.
Lees verder >>

Sanne Mullenders

CKR nr:

Binnenkort meer info over onze nieuwe collega Sanne!
Lees verder >>

Deyan Vaessen

CKR nr:

Binnenkort meer info over onze nieuwe collega Deyan!
Lees verder >>

Maak een afspraak!

Doorzoek Logister.