Artsen

Artsen

Doorverwijzen voor een breed scala aan klachten.

Als breed georiënteerde praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, geriatrie, kinderfysiotherapie en sport fysiotherapie behandelen wij een scala aan klachten en aandoeningen. Volledig doelgroep gericht: volwassen, ouderen en kinderen. Steeds deskundig, persoonlijk en met oprechte aandacht en betrokkenheid voor de patiënt die u ons toe vertrouwt.

Ook aan huis of op locatie

Wij verzorgen behandelingen aan huis indien noodzakelijk of bevorderlijk voor het behandelproces (vnl. bij baby’s/peuters en ouderen). Ook zijn behandelingen mogelijk op locatie, bijvoorbeeld bij APG, andere kantoren of op scholen, om met snelle interventie werkgerelateerde klachten op de werkplek van de patiënt aan te pakken.

Goede zorg voor de patiënt en overleg waar nodig

Onze werkwijze

Indien een patiënt zich aanmeldt met een verwijzing stellen wij, na een zorgvuldig onderzoek, samen met de patiënt een behandelplan op. Dit wordt vastgelegd in een elektronisch dossier. Er vindt regelmatig een evaluatie plaats met de patiënt. Na beëindiging van de therapie volgt een eindverslag naar u als verwijzer. Bij een chronische indicatie streven wij ernaar de patiënt een verslag mee te geven wanneer hij bij u op controle komt.

Indien een patiënt zich aanmeldt zonder verwijzing, sturen wij de huisarts een screeningsformulier na het eerste contact met de patiënt. De verdere werkwijze is identiek.

Bij vragen of twijfel over de voortgang van de therapie nemen wij altijd telefonisch contact op met de huisarts of specialist.

Kwaliteit en programma’s

De therapeuten bij Logister zijn opgeleid en gecertificeerd in meerdere specialismen. Veelal versterkt met Masters, zoals in kinderfysiotherapie, manuele therapie en geriatrische therapie.

Ook zijn wij gecertificeerd om beweegprogramma’s te begeleiden voor chronische patiënten (COPD, diabetes, artrose en hartfalen). Onderaan deze pagina vindt u onze actuele Qualizorg beoordeling.

Wij zijn aangesloten bij: